Skræl kartoffel, gulerødder og persillerod og skær dem i terninger.
Svits grønsagerne i lidt smør, hæld vand ved, krydr med salt og peber og lad grønsagerne snurre 10-15 minutter.
Lad den fintstrimlede porre snurre med de sidste 5 minutter.
Rul fiskefileterne, læg dem i gryden og lad dem varme med, til de har skiftet farve.
Jævn retten let og pynt evt. med brøndkarse, når den skal spises.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2372 gange, og udskrevet 56 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider