Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hornfisk i fad

Hornfisk i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.Hornfiskefilet
200 g.røget bacon
1 løg
30 g.smør
3 spsk.hvedemel
5-6 dl.mælk
 Salt
 Peber
 Citronsaft
 Rasp
 Smørklatter
 


Opskrift:

Skær hornfiskefileterne i portionsstykker og læg dem i et smurt ovnfast fad. Skær baconen i små terninger. Pil og hak løget. Smelt smørret i en gryde og lad bacon og løg snurre heri, løgene må ikke brune. Drys medet over under omrøring og spæd med mælken. Lad sovsen koge igennem, den må ikke være for tyk. Smag til med salt, peber og citronsaft.

Hæld sovsen over fisken og drys med rasp. Kom smørklatter over.

Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 35 minutter.

Giv små nye kartofler til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2634 gange,
og udskrevet 32 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu