Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillstegt, marineret laksefilet

Grillstegt, marineret laksefilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1500 g.laks
1 dl.olie
0.5 dl.citronsaft
1 tsk.salt
 Hvid peber
1 lille løg
 


Opskrift:

Lad fiskehandleren filetere laksen. Sørg for at få trukket nervebenene ud, det er de små lodrette ven som ikke kan skærs fri, men med en lille tang eller pincet er det ganske nemt at trække disse ben ud af fiskekødet. Når det er gjort har man noget af det mest reelle fiskekød, man kan få. Skyl og tør filetterne og skær dem i portionsstykker. Kom dem i en plasticpose eller skål.

Rør en marinade sammen af olie, citronsaft, salt, peber og et lille fintsnittet løg. Kom marinaden over fisken. Sørg for at marinaden dækker fisken, ved at ryste posen et par gange eller vende stykkerne et par gange i marinaden. Mariner fiskestykkerne 5-6 timer i køleskabet.

Grill stykkerne på en varm grill, pensl med marinade og vend ofte fiskestykkerne. De skal grille ca. 15 minutter. Det kan være praktisk at bruge en fiskerist til fisken.

Server laksen med grønsager og en dressing af creme fraiche, der er tilsat fintklippet purløg, persille og dild, samt lune flutes eller nye kartofler.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1591 gange,
og udskrevet 31 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu