Enkelt farsrulle
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Fryseegnet : ja Indsendt af : anne Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
fordel kødet ud på 2 stk. bagepapir
og rul det ud evt med kagerulle ca. 25x25 cm.
Kryder med salt og peber og smør tomatpure ud på kødet og herefter et lag ost. rul den nu med bagepapiret til at forme med. put dem så med bagepapir i et ildfast fad i ovnen i ca 40 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Tips: kødet må ikke have været frosset først det bliver svært at arbejde med |
|
Opskriften er vist 35905 gange,
og udskrevet 509 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Silke Kristensen - 2016-11-02 16:43:38 Jeg startede med et lille tyndt lag hakket spinat (fra frost) og så kødet ovenpå. Og så tomatpure, ost og forårsløg. Det var rigtig lækkert. Og tilberedningstiden er helt tilpas. Billy - 2015-01-01 19:02:07 Ganske fin ret, lavede den dog med kartofler til. Tilberedningstiden var fin. Jeg kom som lidt ekstra, forårsrøg i også, det skadede ikke. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne