Osso Buco 03

Osso Buco 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Krede

Indsendt :



Ingredienser:
4 stk.okseskank i skiver
 
1 spsk.hvedemel
 peber
 salt
50 g.margarine
 
200 g.løg
200 g.gulerødder
200 g.selleri
200 g.rødbeder
4 fedhvidløg
1 l.vand
3 dl.kraftig rødvin
70 g.tomatpure koncentreret
2 laurbærblade
 
1 citron skallen heraf
 
Opskrift:
Kødet vendes i mel tilsat salt og peber og brunes, evt. af nogle gange. Tages op.

Grønsager hakkes og brunes i margarine. kogende vand , tomatpuré og laurbærblade tilsættes. Kødet lægges tilbage og vinen tilsættes. Småkoges under låg i 2-3 time til kødet er godt mørt.

Smages til med citron skal. salt og peber.

Serveres med kartoffelmos eller ris.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Osso Buco

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7251 gange,
og udskrevet 212 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu