Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Lottes mexicanske kødret

Lottes mexicanske kødret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kylling
3 tsk.salt pr liter vand
1 delt porre
2-3 fintsnittede bladselleristilke
4-5 hele peberkorn
50 g.rosiner
2 dl.rødvin
150 g.bacon i små terninger
2 spsk.Majsolie
1 stort grofthakket løg
3 tsk.karry
50 g.hasselnøddekerner
8-10 sorte oliven uden sten
 Salt
 Chili friskhakket eller tørret
600 g.hakket oksekød
6 hårdkogte æg
3 ds.Henkogte majskorn
 Persille
 
Opskrift:
Kog den istandgjorte kylling i letsaltet vand tilsat porre, bladselleri og hele peberkorn. Pil kødet fra benene og skær det i smalle strimler. Læg rosinerne i blød i rødvin en halv times tid.

Svits baconterningerne i en gryde. Tilsæt olien og svits derefter kødet til det har skiftet farve. Kom det hakkede løg og karry i og lad det snurre endnu nogle minutter. Tag gryden fra varmen og bland rødvin og rosiner i sammen med grofthakkede hasselnødder og delte oliven. Krydr med salt og chili. Kom den pillede, strimlede kylling i et ovnfast fad og fordel det hakkede kød herover. Pil æggene og kom dem over. Blend majskornene til en pure, har de ikke en blender må de hakke det meget fint. Fordel pureen over retten i fadet. Sæt fadet i ovnen ved 180 grader C i ca. 3 kvarter, eller til majsen er sprød. Pynt med persille og giv salat og evt. brød til.

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2783 gange,
og udskrevet 44 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu