Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kylling i surkål

Kylling i surkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 stor dansk landkylling
1 hvidkålshoved
2 løg
0.5 dl.olie
1 dl.hvidvinseddike
2 dl.hvidvin
1 laurbærblad
1 skive frisk ingefær
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
1 bdt.persille
 evt.groft brød
 


Opskrift:

Skær hvidkålen i tynde strimler og kom den ganske kort i koghedtvand. Lad den dryppe af i en sigte. Skær de pillede løg i skiver og rist dem svagt gyldne i olien. Kom kålen i og vend også den i det hede fedtstof. Hæld vineddike, vin og krydderier i. Krydr kyllingen ind- og udvendigt med salt og peber. Laven fordybning i midten af surkålen og kom kyllingen i med brystsiden nedad. Lad retten snurre under låg i 1 time. Vend kyllingen med brystsiden opad og lad retten få endnu en halv time. Tag kyllingen op og del den i portionsstykker. Smag kålen til og anret den på et varmt fad. Læg kyllingen på fadet, drys hakket persille over og server evt. groft brød til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1913 gange,
og udskrevet 28 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu