kyllingefilet i strimler600 g. kyllingefilet i strimler
2
dl.
kokosmælk light 2 dl. kokosmælk light
1
dl.
soya 1 dl. soya
3
fed
hvidløg3 fed hvidløg
2
tsk.
ingefær (tørret)2 tsk. ingefær (tørret)
broccoli broccoli
forårsløg forårsløg
gulerod gulerod
porre porre
1
frisk rød chili1 frisk rød chili
1
dl.
kogende vand med 2 grøntsagsboullionterninger1 dl. kogende vand med 2 grøntsagsboullionterninger
2
spsk.
karry2 spsk. karry
grovnudler efter behov grovnudler efter behov
Opskrift:
Kyllingen marineres med kokos, soya, ingefær og hvidløg, i køleskabet en times tid.
Karryen svitses i olien og kyllingen puttes i. Dette steges i wokken og tages derefter af.
Lidt nyt olie kommer på grøntsagerne og steges til man sys det er fint.
Det hele blandes og nudler kommer i og så steger man i ca 10 minutter.
Server.... Velbekomme :-)
Tips:
Der kan også bruges ægnudler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7336 gange, og udskrevet 112 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider