Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Forårskylling på pasta

Forårskylling på pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 forårskyllinger
 Salt
 Peber
1 bdt.Persille
3 spsk.Smør
2 spsk.Olivenolie
1 lille bdt. Nye Danske porrer skåret i mindre stykker
1 bdt.nye gulerødder
4-5 bladselleristilke snittet i mindre stykker
3 dl.lys hønsebouillon
2 dl.piskefløde
450 g.frisk grøn båndspaghetti
 Brøndkarse
 


Opskrift:

Drys de istandgjorte kyllinger indvendigt med salt og peber og fyld dem med persille. Gnid dem udvendigt med krydderier. Brun dem på alle sider i smør og olie i en stegegryde. Tag dem op og svits herefter grønsagerne, hvis gulerødder er store må de deles. Kom kyllingerne tilbage i gryden og tilsæt 2 dl. af bouillonen. Lad retten snurre under låg i 45 minutter. Vend kyllingerne jævnligt. Tag kyllinger og grønsager op af gryden og hæld resten af væden samt fløden i. Lad den koge ind for god varme.

Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand. Lad pastaen dryppe godt af, inden den anrettes på et varmt fad. Fordel grønsagerne over og anret kyllingerne herpå. Hæld lidt af sovsen over og server resten til. Pynt med brøndkarse.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1948 gange,
og udskrevet 34 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu