Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mixed grillspid

Mixed grillspid, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 svinemørbrad
200 g.kalkunschnitzel
200 g.kalkunlever
1 pakkerøget bacon i skiver
1 pakkecocktailpølser
10 hele champignon
10 miniløg
10 cherrytomater
1 peberfrugt
 


Opskrift:

Skær kalkunkødet og svinemørbraden i ensartede terninger på ca. 1.5x1.5 cm’s tykkelse Hold hver slags kød for sig. Skær kalkunleveren i mundrette stykker. Pak hver champignon ind i en skive røget bacon (vikles rundt omkring). Skær peberfrugten i terninger, der ikke er mindre end at de kan side godt fast på spiddet.

Pensl kød og leverstykker med olie. Drys kødterningerne med krydderier, eller rul dem i krydderurter helt efter behag (f.eks. timian, merian, oregano, salvie, basilikum, persille osv.) Forkog miniløgene 3-4 minutter og lad dem køle.

Stik det hele på spid med skiftevis mørbrad, lever, champignon/bacon, kalkunkød, cocktailpølser, miniløg, cherrytomater og peberfrugt.

Tips:

Champignoner indpakkes i bacon, fordi de ellers let går itu, når grillspidene stikkes igennem, eller vendes. Samtidig beskytter baconen champignonerne mod at blive brændt af den stærke varme fra grillen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1929 gange,
og udskrevet 28 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu