Mixed grillspid

Mixed grillspid, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 svinemørbrad
200 g.kalkunschnitzel
200 g.kalkunlever
1 pakkerøget bacon i skiver
1 pakkecocktailpølser
10 hele champignon
10 miniløg
10 cherrytomater
1 peberfrugt
 
Opskrift:
Skær kalkunkødet og svinemørbraden i ensartede terninger på ca. 1.5x1.5 cm’s tykkelse Hold hver slags kød for sig. Skær kalkunleveren i mundrette stykker. Pak hver champignon ind i en skive røget bacon (vikles rundt omkring). Skær peberfrugten i terninger, der ikke er mindre end at de kan side godt fast på spiddet.

Pensl kød og leverstykker med olie. Drys kødterningerne med krydderier, eller rul dem i krydderurter helt efter behag (f.eks. timian, merian, oregano, salvie, basilikum, persille osv.) Forkog miniløgene 3-4 minutter og lad dem køle.

Stik det hele på spid med skiftevis mørbrad, lever, champignon/bacon, kalkunkød, cocktailpølser, miniløg, cherrytomater og peberfrugt.

Tips:

Champignoner indpakkes i bacon, fordi de ellers let går itu, når grillspidene stikkes igennem, eller vendes. Samtidig beskytter baconen champignonerne mod at blive brændt af den stærke varme fra grillen.





karakterer:
Opskriften er vist 2430 gange,
og udskrevet 105 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu