Rasmusfisk og Rasmus' kartoffelsalat

Rasmusfisk og Rasmus' kartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kroll1

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
 Rasmusfisk:
4-5 store sild eller anden fed fisk
2 bdt.persille
1 ds.majs med væde
2-4 løg
1 bdt.friske asparges
 Saften af 1 grapefrugt
2 laurbærblade
 Basilikum
 Rosmarin
 Salt
 Peber
 Man kan tilsætte ca. 1 glas hvidvin hvis man har lyst til det
 
 Rasmus´ kartoffelsalat:
 Væde fra kogningen af fiskene og grøntsagerne kogt op med 5 dl. piskefløde
 Grøntsagerne fra kogningen af fisken
1 spsk.stærk sennep
4 spsk.mayonnaise
5 dl.Creme fraiche
2 tsk.Paprika
2 tsk.Karry
 Salt
 Peber
 Grøntsagerne fra kogningen af fiskene
 
Opskrift:
Rasmusfisk.

Det hele koges sammen til fisken er mør, hvorefter fisken tages op og pakkes i folie.
Væden hældes fra og koges op med piskefløde.


Rasmus´ kartoffelsalat.

Kartoflerne skæres i skiver og det hele blandes.

Tips:

Serveres med et godt groft brød.


karakterer:
Opskriften er vist 3788 gange,
og udskrevet 59 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu