Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rasmusfisk og Rasmus´ kartoffelsalat

Rasmusfisk og Rasmus´ kartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-5 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kroll1

Indsendt :





Ingredienser:
 Rasmusfisk:
4-5 store sild eller anden fed fisk
2 bdt.persille
1 ds.majs med væde
2-4 løg
1 bdt.friske asparges
 Saften af 1 grapefrugt
2 laurbærblade
 Basilikum
 Rosmarin
 Salt
 Peber
 Man kan tilsætte ca. 1 glas hvidvin hvis man har lyst til det
 
 Rasmus´ kartoffelsalat:
 Væde fra kogningen af fiskene og grøntsagerne kogt op med 5 dl. piskefløde
 Grøntsagerne fra kogningen af fisken
1 spsk.stærk sennep
4 spsk.mayonnaise
5 dl.Creme fraise
2 tsk.Paprika
2 tsk.Karry
 Salt
 Peber
 Grøntsagerne fra kogningen af fiskene
 


Opskrift:

Rasmusfisk.

Det hele koges sammen til fisken er mør, hvorefter fisken tages op og pakkes i folie.
Væden hældes fra og koges op med piskefløde.


Rasmus´ kartoffelsalat.

Kartoflerne skæres i skiver og det hele blandes.

Tips:

Serveres med et godt groft brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3436 gange,
og udskrevet 28 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu