Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Farseret aubergine

Farseret aubergine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Bettinse

Indsendt :





Ingredienser:
4 mellemstore auberginer
 groft salt
400 g.hakket okse
1 hakket løg
3 fedhakkede hvidløg
 olie
4 tomater (el. 1 ds. grofthakkede)
2 spsk.tomatpuré
2 tsk.oregano
2 tsk.sød chilli
 peber
50 g.reven parmasanost
1 pottefrisk basilikum
100 g.reven mozzarellaost
 


Opskrift:

Halver auberginerne på langs. Udhul skallerne. Skær auberginekødet i terninger og drys skallerne indvendigt med salt. Lad dem trække, mens du laver fyldet.

Svits kød, løg og hvidløg i olie. Tilsæt aubergineterningerne, udskårne tomater, tomatpuré, oregano og chilli. Lad saucen simre til den er tyk og smag til med salt og peber.

Skyl og tør aubergineskallerne godt og stil dem i et fad. Fyld sovsen i skallerne og drys med parmasan. Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min. Fordel basilikum og reven mozzarella over og bag videre ca. 15 min. til osten er smeltet og let gylden.

Server med brød og salat.

Tips:

De farserede auberginer kan også laves i en grøn udgave – brug en bakke champignon i stedet for hakket kød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6195 gange,
og udskrevet 101 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

LX2BA  -  2016-04-03 19:24:21
Opskriften er meget god. Vi brugte godt nok kalve-/svinefars; men det er en delikat spise.