Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kødbyens skinkeschnitzel

Kødbyens skinkeschnitzel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 store skinkeschnitzler ca. 1 cm tykke
 
 Fyld:
8-10 skiver bacon
250 g.champignon
1 bdt.Persille
 Frisk eller tørret salvie
 
 Stegning:
50 g.smør
 
 Sovs:
1-2 dl.bouillon
1-2 dl.creme fraiche 18%
 Salt
 Peber
 Evt. 0.5 glad portvin
 


Opskrift:

Bank skinkeschitzlerne ud I tynde skiver. Skær bacon i terninger. Rens og hak champignonerne. Svits bacon og champignon i lidt smør. Tilsæt persille og salvie. Fordel fyldet på halvdelen af hver skinkeschnitzel. Fold den anden halvdel over og sy eller saml kødet med en kødnål. Steg de fyldte schnitzler i nødebrunt smør 6-7 minutter på hver side.

Kog panden af med bouillon. Tilsæt creme fraiche og lad sovsen koge lidt jævn. Smag til med salt og peber og evt. portvin. Server skinkeschnitzlerne med kartofler, smørdampede ærter og rødbedesalat og gerne et glas kraftig rødvin til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2690 gange,
og udskrevet 35 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu