Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kødbyens skinkeschnitzel

Kødbyens skinkeschnitzel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 store skinkeschnitzler ca. 1 cm tykke
 
 Fyld:
8-10 skiver bacon
250 g.champignon
1 bdt.Persille
 Frisk eller tørret salvie
 
 Stegning:
50 g.smør
 
 Sovs:
1-2 dl.bouillon
1-2 dl.creme fraiche 18%
 Salt
 Peber
 Evt. 0.5 glad portvin
 
Opskrift:
Bank skinkeschitzlerne ud I tynde skiver. Skær bacon i terninger. Rens og hak champignonerne. Svits bacon og champignon i lidt smør. Tilsæt persille og salvie. Fordel fyldet på halvdelen af hver skinkeschnitzel. Fold den anden halvdel over og sy eller saml kødet med en kødnål. Steg de fyldte schnitzler i nødebrunt smør 6-7 minutter på hver side.

Kog panden af med bouillon. Tilsæt creme fraiche og lad sovsen koge lidt jævn. Smag til med salt og peber og evt. portvin. Server skinkeschnitzlerne med kartofler, smørdampede ærter og rødbedesalat og gerne et glas kraftig rødvin til.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2973 gange,
og udskrevet 61 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu