Krydret oksefad med grønsager
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i fine strimler og svits det på alle sider i smør og olie i en gryde.
Kom det i et ovnfast fad.
Skær grønsagerne i strimler og svits dem, lidt ad gangen, og kom dem over kødet i fadet. Drys med salt og peber. Kom de flåede tomater i. Kog gryden af med lidt bouillon og hæld det i fadet. Tilsæt timian. Læg låg eller folie over og sæt fadet i ovnen ved 175-180 grader C i 45-50 min. Server med kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 3042 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne