Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Krydret oksefad med grønsager

Krydret oksefad med grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.mørt oksekød
2-3 spsk.Smør
1 spsk.Vindruekerneolie
3-4 porrer
2 grønne peberfrugter
1 rød peberfrugt
 Salt
 Peber
500 g.flåede tomater
2-3 dl.bouillon
 Timian
 
Opskrift:
Skær kødet i fine strimler og svits det på alle sider i smør og olie i en gryde. Kom det i et ovnfast fad. Skær grønsagerne i strimler og svits dem, lidt ad gangen, og kom dem over kødet i fadet. Drys med salt og peber. Kom de flåede tomater i. Kog gryden af med lidt bouillon og hæld det i fadet. Tilsæt timian. Læg låg eller folie over og sæt fadet i ovnen ved 175-180 grader C i 45-50 min.

Server med kartoffelmos.






karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1973 gange,
og udskrevet 49 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu