Krydret oksefad med grønsager

Krydret oksefad med grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.mørt oksekød
2-3 spsk.Smør
1 spsk.Vindruekerneolie
3-4 porrer
2 grønne peberfrugter
1 rød peberfrugt
 Salt
 Peber
500 g.flåede tomater
2-3 dl.bouillon
 Timian
 
Opskrift:
Skær kødet i fine strimler og svits det på alle sider i smør og olie i en gryde. Kom det i et ovnfast fad.

Skær grønsagerne i strimler og svits dem, lidt ad gangen, og kom dem over kødet i fadet. Drys med salt og peber.

Kom de flåede tomater i. Kog gryden af med lidt bouillon og hæld det i fadet. Tilsæt timian.

Læg låg eller folie over og sæt fadet i ovnen ved 175-180 grader C i 45-50 min.

Server med kartoffelmos.





karakterer:
Opskriften er vist 2846 gange,
og udskrevet 65 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu