Ostegratineret krebbinetter med svampe

Ostegratineret krebbinetter med svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :     
Ostegratineret krebbinetter med svampe, billede 4 Ostegratineret krebbinetter med svampe, billede 1 Ostegratineret krebbinetter med svampe, billede 2 Ostegratineret krebbinetter med svampe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.hakket svinekød
100 g.franskbrød
1 dl.Piskefløde
100 g.champignon
 Salt
 Peber
 
 Panering:
1 æg
 Rasp
 
6 skivermild danbo ost
 paprika
 
Opskrift:
Piskefløden hældes over franskbrød uden skorpe og trækker nogle minutter. Champignonerne renses og hakkes.

Fars, brød og champignon æltes sammen med lidt salt og peber. Formes til en pølse som deles i 6 stykker som igen formes til krebinetter. Krebinetterne vendes først i sammenpisket æg, derpå i rasp.

Steges på pande i smør 4-5 min på hver side. Lægges i et ildfast fad og der lægges en skive ost på hver krebinet.

Sætte i ovnen ved 250 grader C. alm. ovn i ca. 2 minutter. Giv dem evt. et nip paprika ved serveringen.

Kan serveres med brasede kartofler, grønne ærter og brunet smør.





karakterer:
Opskriften er vist 11762 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu