Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grønsags-svinegryde

Grønsags-svinegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.svinesmåkød
500 g.nye kartofler
1 bdt.nye løg
500 g.tomater
1 blomkålshoved
5 dl.bouillon, suppe eller vand
300 g.bælgede ærter salt og peber
1 bdt.persille
 
Opskrift:
Kom kødet i en gryde med skrabede kartofler, løg delt i kvarte, tomater skåret i både og blomkålsbuketter. Kom bouillonen i og lad det snurre under låg i 20 min. Tilsæt ærterne og lad retten få et kort opkog. Smag til med salt og peber og kom persille på ved serveringen.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2224 gange,
og udskrevet 38 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu