Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grønsags-svinegryde

Grønsags-svinegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.svinesmåkød
500 g.nye kartofler
1 bdt.nye løg
500 g.tomater
1 blomkålshoved
5 dl.bouillon, suppe eller vand
300 g.bælgede ærter salt og peber
1 bdt.persille
 


Opskrift:

Kom kødet i en gryde med skrabede kartofler, løg delt i kvarte, tomater skåret i både og blomkålsbuketter. Kom bouillonen i og lad det snurre under låg i 20 min. Tilsæt ærterne og lad retten få et kort opkog. Smag til med salt og peber og kom persille på ved serveringen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1952 gange,
og udskrevet 21 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu