Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Frikadelle-taffel

Frikadelle-taffel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Frikadellefars:
1000 g.hakket flæskekød
1 stort revet løg
2 tykke skiver franskbrød
1.5 dl.kraftig bouillon
2 æg
1 spsk.sojasauce
2 tsk.salt
0.5 tsk.peber
 
 Sauce:
3 dl.bouillon
2 dl.fløde
 jævning
 
 Tilbehør fx.:
 løse ris
 friske bønnespirer
 groft kokosmel
 bananer
 palmemarv
 chutney
 tabasco
 


Opskrift:
Ælt det hakkede kød med revet løg, franskbrød udblødt i bouillon og æg. Rør bouillonen i lidt ad gangen og krydr med sojasauce, salt og peber. Form det til frikadeller, store eller små som man synes, og steg dem i fedtstof på panden.

Kog panden af med bouillonen og tilsæt fløden. Kog det igennem og jævn det til sauce.

Server de forskellige ingredienser i små skåle til frikadellerne.

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1940 gange,
og udskrevet 47 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu