Svinekam på italiensk

Svinekam på italiensk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 svinekam på ca. 1.5 kg
3 tsk.skåret rosmarin
2 tsk.tørret merian
 salt
 peber
5 dl.bouillon
 
 Tilbehør:
 råstegte kartofler tomatsalat
 
Opskrift:
Skær sværen løs fra fedtbræmmen - men kun halvt igennem, den skal stadig holde fast ved den ene side. Bland krydderierne og kom dem på fedtlaget. Læg sværen på plads og bind omkring svinekammen med bomuldsgarn eller hold sværen nede med kød nåle. Gnid sværen godt med salt godt ned mellem ribberne. Drys med kværnet peber. Kom svinekammen i et ovnfast fad og hæld bouillonen ved. Sæt fadet i ovnen ved 175ºC i 1 1/4 time. Tag kammen ud af ovnen og skru op for varmen til 225-250ºC. Giv stegen endnu godt 10 min., til sværen er sprød. Væden fra fadet kan hældes fra og jævnes til sauce.





karakterer:
Opskriften er vist 4067 gange,
og udskrevet 86 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu