Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Svinekød på indisk

Svinekød på indisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
600 g.reelt svinekød (skinkeschnitzler)
2 spsk.olie
1 spsk.honning
1 løg
1 fedhvidløg
1 spsk.hvedemel
 lidtreven appelsin og citronskal
1 spsk.friskreven ingefær eller 1 tsk stødt
1 dl.appelsinsaft
1 dl.lys bouillon
1 dl.creme fraiche (18%)
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 hakket persille og spinatris
 
Opskrift:
Skær kødet i smalle strimler. Lad olie og honning blive varmt i en gryde. Svits kødet heri ad to gange og tag det op. Kom hakket løg og knust hvidløgsfed i og rør om. Drys melet på. Tilsæt de øvrige ingredienser undtagen cremefraiche og kom kødet tilbage. Lad det snurre mørt. Rør creme fraichen i og smag til med salt og peber. Kog retten igennem. Spinatris: Kog løse ris efter anvisning på pakken. Kom ca. 1/2 kg friske og qodt skyllede spinatblade pa risene, mens de trækker under låg. Bland ris og spinat lige inden serveringen.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2922 gange,
og udskrevet 76 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu