Svinekød på indisk

Svinekød på indisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
600 g.reelt svinekød (skinkeschnitzler)
2 spsk.olie
1 spsk.honning
1 løg
1 fedhvidløg
1 spsk.hvedemel
 lidtreven appelsin og citronskal
1 spsk.friskreven ingefær eller 1 tsk stødt
1 dl.appelsinsaft
1 dl.lys bouillon
1 dl.cremefraiche 18%
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 hakket persille og spinatris
 
Opskrift:
Skær kødet i smalle strimler.
Lad olie og honning blive varmt i en gryde. Svits kødet heri ad to gange og tag det op.

Kom hakket løg og knust hvidløgsfed i og rør om. Drys melet på. Tilsæt de øvrige ingredienser undtagen cremefraiche og kom kødet tilbage. Lad det snurre mørt.

Rør creme fraichen i og smag til med salt og peber. Kog retten igennem.

Spinatris:
Kog løse ris efter anvisning på pakken. Kom ca. 1/2 kg friske og godt skyllede spinatblade pa risene, mens de trækker under låg.

Bland ris og spinat lige inden serveringen.


karakterer:
Opskriften er vist 3263 gange,
og udskrevet 89 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu