Estragon-krebinetter

Estragon-krebinetter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
750 g.hakket kalkun eller svinekød
4 spsk.Rasp
2 spsk.Hakket kapers
 Lidthvedemel
 Salt
 Peber
 Lidttørret estragon
 Fedtstof til stegning
 
 Champignonsovs:
500 g.små champignoner
3 spsk.Smør
1.5 dl.fløde
1 dl.bouillon
 Lidtcitronsaft
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Bland kødet med rasp og hakket kapers. Form krebinetter og vend dem i lidt mel. Krydr med salt, peber og estragon. Steg krebinetterne ved middel varme i 5 minutter på hver side. Hold dem varme.

Rist de rensede champignoner i smør i en gryde. Tilsæt fløde og bouillon og kog det sammen nogle min. Tilsæt væden fra krebinetterne. Kog igennem og smag til med citronsaft, salt og peber.

Anret krebinetterne på et fad og hæld champignonsovsen ved. Kan serveres med Båndspaghetti med hakket persille eller små kartofler





karakterer:
Opskriften er vist 5403 gange,
og udskrevet 54 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu