Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pølsehorn med havregryn og gulerødder

Pølsehorn med havregryn og gulerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : pernille

Indsendt :





Ingredienser:
50 g.gær
3 dl.vand
100 g.margarine
1 tsk.salt
400 g.hvedemel
100 g.blente havregryn
10 pølser
3 gulerødder( blente/revet)
 evt.ketup
 
 penslet med æg
 


Opskrift:

gær udøres i det lunket vand.
Derefter kommes salt og det smelte margarine i.
kom de blente/revene gulerødder i og derefter hvedemel og blente havregryn.
Ældt dejen igennem
lad dejen hæve i 20 min.
rul derefter dejen til 3 kugler , og hver kugle rulles tynd og hver skæres i 10 stykker.
Pølserne deles i 3 stykker hver.
penslet med æg
hæver i 15min og bages derefter ved 200 gr. i ca 15min




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pølsehorn



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (7 stemmer)

Opskriften er vist 16607 gange,
og udskrevet 166 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Helle  -  2015-08-27 19:38:05
Super lækre. Jeg erstattede halvdelen af hvedemelet med grahamsmel. 😊