De skrællede gulerødder skæres i bidder og svitses i lidt smør på panden sammen med bacon, løg og de rensede champignoner.
Lad det stege under omrøring i nogle minutter.
Vildtkødet skæres i tern (hvis de ikke allerede er det) og brunes i smør i en gryde, tilsæt salt og peber.
Hæld rødvin og bouillon i gryden med kødet.
Tilsæt de svitsede grøntsager og bacon i gryden.
Hæld fløden i gryden og lad det det småkoge i ca. 45 - 50 min.
Tilsæt cocktail pølserne og smag til med bærgele.
Serveres med små smørstegte kartofler, en let waldorfsalat salat, eller kartoffelmos.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(11 stemmer)
Opskriften er vist 14989 gange, og udskrevet 671 gange.
Kommentarer
Eva - 2020-04-29 20:46:13 Virkelig skøn ret
guih - 2012-08-03 18:21:50 mig og min familie syntes at den var god og daegelig
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider