Skinkebrød

Skinkebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : lone

Indsendt :      Red:

Skinkebrød, billede 4 Skinkebrød, billede 1 Skinkebrød, billede 2 Skinkebrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
225 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

25 gram Gær, frisk
1.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1.5 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Fyld:
200 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
125 gram Flødeost med urter 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
1 spsk. Oregano, frisk
1 spsk. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
1 tsk. Paprika, delikatesse
   
  Pynt:
Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Sesamfrø 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
Opskrift:
Gæren opløses i fingervarmt vand (37 grader c.), olie og salt røres, til sidst æltes melet i. Lad dejen hæve ca. 15 min.

Rul dejen ud til en plade 30x40 cm.
Smør osten på, drys skinke purløg og krydderier på.

Rul sammen på den lange led, formes som en hestesko og lægges på sammenføjningen. Hæver ca. 40 min.

Pensles med sammenpisket æg og drysses med sesamfrø.
Bages ved 200 grader C. alm. ovn på midterste rille i ca. 35. min.

Server med salat.

Tips:

god frokostret og på en buffet eller som natmad.


karakterer:
Opskriften er vist 12180 gange,
og udskrevet 172 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6241 (1486 kcal)
KJ pr. Pers. 1040 (247 kcal)
Vægt ialt 748 gram
Vægt pr. Pers. 124 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 834 KJ (198 kcal)
Protein 8.8 gram
Fedt 7.8 gram
Kulhydrat 24.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu