skræl og skær katoflerne i passnde stykker.
kog kartoflerne til de er godt mære i vand uden salt.
hæld vandet fra og damp dem tørre(ryst dem et par gange i gryden uden vand).
mos katoflerne med en elpisker.
tilsæt mælk mens du forsat pisker med elpiskeren.
tilsæt smær og salt med lidt peber
DRYS:
steg baconen til de er gyldne.
hæld det meste af fedtet fra og brun løgene i resten til de er gyldne.
anret og pynt med baconen og persille og løg.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(20 stemmer)
Opskriften er vist 7467 gange, og udskrevet 196 gange.
Kommentarer
Cathrine - 2014-01-13 17:53:30 Den er fantastisk god, jeg bruger også pølser og så steger dem sammen med baconen men det er en god opskrift og retten er fantastisk
Ida - 2011-08-05 15:57:03 Ja den er super lækker:)
TRINE - 2011-07-10 12:43:18 OPSKRIFTEN ER FANTASTISK OG SUPER LÆKKER:):)
EN OPSKRIFT ALLE KAN LIDE.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider