Skyl og tør rødspætterne og læg dem i en stor eller 2 mindre pander, som er smurt godt med noget af smørret.
Klip eller hak dild og persille groft.
Pil og hak løget.
Fordel dild, persille og hakket løg over rødspætterne.
Krydr med salt og peber og kom tomatskiver øverst.
Fordel resten af smørret i klatter over fisken og hæld vand ved.
Læg låg på panden og lad rødspætterne dampe møre ved svag varme ca. 20 minutter.
Server rødspætterne direkte fra panden og giv små nye kartofler til.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 1942 gange, og udskrevet 55 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider