Grønsagsgryde med oksekød
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt : |
|
|
Kom kødet i en gryde og hæld vand på, så det lige er dækket heraf.
Bring i kog, skum og tilsæt salt.
Lad det koge ca. 45 minutter.
Skær imens de skrællede kartofler i store tern. Befri peberfrugterne for frøstol og kerner og skær også dem i store tern. Flå tomaterne og skær dem i mindre stykker. Kom kartoflerne i gryden og lad dem koge med kødet endnu en halv time. Tilsæt peberfrugter og tomater og kog færdig ca. 10 minutter endnu. Kødet skal i alt koge 1½ time. Tag kødet op og skær det i pæne skiver. Smag grønsagsblandingen til med salt, peber og paprika. Anret kødet i et halvdybt fad og hæld grønsagsblandingen over. Flutes kan serveres til. |
|
Opskriften er vist 3574 gange,
og udskrevet 85 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne