Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grøn julesteg

Grøn julesteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.markchampignon
 Lidtsmør
200 g.nøddekerner
2 stilke bladselleri
1 æble
3 spsk.Rasp
1 dl.fløde
3 æg
 Salt
 Peber
1 tsk.allehånde
0.5 tsk.ingefær
6 plader butterdej
 
 Pensling:
 Æg
 


Opskrift:

Rens og hak markchampignonerne groft og svits dem i lidt smør. Mal nødderne gennem en mandelkværn eller kom dem i blenderen. Bland champignon og nødder og tilsæt bladselleri skåret i strimler og æble skåret i terninger. Rør rasp, fløde og æg i. Krydr med salt, peber, allehånde og ingefær. Lad butterdejspladerne tø ca. 20 minutter. Læg dem 2 og 2 side om side og i forlængelse af hinanden. Rul dem ud. Fordel farsen ned langs midten og pak dejen om farsen. Læg dejpakken på sammenføjningen. Pynt evt. med smalle strimler af udrullet butterdej og lim dem på med æg. Pensl pakken med æg og bag den ved 200 grader C ca. 45 minutter.

Farsen kan også tilberedes uden butterdej. Form den til et aflangt brød og bag stegen i ovnen ved 200 grader i 30-40 minutter. Giv salat og bagte kartofler til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1779 gange,
og udskrevet 35 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu