Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillet laks med kryderurtesovs

Grillet laks med kryderurtesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 godt 1 kg benfri rå laks med skind
3 spsk.olie
2-3 tsk.groft salt
 
 Krydderurtesovs:
3 dl.fiskebouillon
2 dl.hvidvin
2 spsk.hvedemel
1 dl.piskefløde
2 æggeblommer
3 spsk.klippet dild
2 spsk.fintklippet
 purløg
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 nye kartofler
 grønsager
 


Opskrift:

Begynd med saucen: Kom vin og bouillon i en gryde og bring det i kog. Jævn det med hvedemel udrørt i lidt bouillon. Pisk fløde og æggeblommer sammen og pisk det i. Varm det til nærheden af kogepunktet, mens der røres. Bland krydderurterne i og krydr med salt og peber. Gnid laksestykket med olie og salt og læg det med skindsiden nedad på grillristen, ca. 20 cm fra glødelaget. Steg fisken 15-20 min. Tag forsigtigt laksen over på et spækkebræt og lad den hvile ganske kort, før der skæres af den. Server krydderurtesaucen til sammen med nye kartofler og grønsager.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1813 gange,
og udskrevet 26 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu