savoy/spidskål andet mellem grov kål0.5 savoy/spidskål andet mellem grov kål
200
g.
skinke i strimler200 g. skinke i strimler
1
mellem stor fint hakket løg1 mellem stor fint hakket løg
2
fed
fint hakket hvidløg2 fed fint hakket hvidløg
1
fint hakket chilli1 fint hakket chilli
3-400
g.
kartofler i TYNDE skiver3-400 g. kartofler i TYNDE skiver
200
g.
revet ost emmentaler/mozzarella200 g. revet ost emmentaler/mozzarella
1 springform 1 springform
Bagepapir Bagepapir
Alufolie Alufolie
Opskrift:
Snit kål fint og kog den i 2 min. letsaltet vand, skyl i koldt vand og lad væsken løbe af.
Rist skinke og tilsæt fint hakket hvidløg, løg og chilli, lad det lige knap brune, og hæld evt. væske fra.
Bland skinke blanding med den kogte kål.
Beklæd spring form med bagepapir.
Læg et lag kartofler i bunden, krydre med salt og peber og drys med reven ost, derefter et lag kål blanding og drys med ost, forsæt med at bygge tærten op til alle ingredienserne er brugt.
Dæk formen med alufolie og bag den i 1 time ved ca. 200 grader.
Skal hvile 15 min. inden folie og bagepapir fjernes.
Nyd med fris salat
Tips:
Skinke kan udskiftes med andet evt. bacon.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 7359 gange, og udskrevet 106 gange.
Kommentarer
Helga F - 2018-01-14 22:35:31 Rigtig fin tærte. Jeg undlod folien og dryssede reven ost ovenpå sidste lag kartoffel.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider