mælk (alt afhængigt af hvor suacen ønskes)1-2 dl. mælk (alt afhængigt af hvor suacen ønskes)
Opskrift:
Kom lidt olie i en dyb pande og svits timian, salt peber og hvidløg kort. Kom herefter kødet i og svits indtil gyldent.
Tilsæt spinat (hvis frossen kommer der blot mere væde til) og rør det godt sammen. Tilsæt til slut de flåede tomater og lad simrer ca. 15min. Smag herefter til med salt og peber.
Saucen:
varm olien i en mindre gryde og kom herefter sukker og mel i. Pisk let med et piskeris og tilsæt lidt efter lidt mælken. En god idé er at varme mælken, så undgås klumper lettere.
Hæld de skiveskårne kartofler ud i et ovnfastfad og bland dem let med kødblandingen. Til slut hældes saucen udover og retten bages i ca. 15min ved 190C.
Tips:
Til denne ret passer en god rødvin eller portvin.
Kan suppleres med en kold let salat, samt revet ost som topping.
Er endvidere fin som madpakke.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4670 gange, og udskrevet 89 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider