Musaka med spinat

Musaka med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : Natasja M

Indsendt :

Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
250 g.spinat (gerne hakket)
1-2 fedhvidløg (presset)
1 ds.flåede tomater
1.5 tsk.timian
1.5 tsk.salt
 lidtpeber
600 g.skiveskårne kartofler
 
 Sauce:
1 spsk.olie
2 spsk.hvedemel
1 spsk.sukker
1-2 dl.mælk (alt afhængigt af hvor suacen ønskes)
 
Opskrift:
Kom lidt olie i en dyb pande og svits timian, salt peber og hvidløg kort. Kom herefter kødet i og svits indtil gyldent.
Tilsæt spinat (hvis frossen kommer der blot mere væde til) og rør det godt sammen. Tilsæt til slut de flåede tomater og lad simrer ca. 15min. Smag herefter til med salt og peber.

Saucen:
varm olien i en mindre gryde og kom herefter sukker og mel i. Pisk let med et piskeris og tilsæt lidt efter lidt mælken. En god idé er at varme mælken, så undgås klumper lettere.

Hæld de skiveskårne kartofler ud i et ovnfastfad og bland dem let med kødblandingen. Til slut hældes saucen udover og retten bages i ca. 15min ved 190C.

Tips:

Til denne ret passer en god rødvin eller portvin. Kan suppleres med en kold let salat, samt revet ost som topping. Er endvidere fin som madpakke.


karakterer:
Opskriften er vist 4971 gange,
og udskrevet 93 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu