Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Musaka med spinat

Musaka med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : Natasja M

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
250 g.spinat (gerne hakket)
1-2 fedhvidløg (presset)
1 ds.flåede tomater
1.5 tsk.timian
1.5 tsk.salt
 lidtpeber
600 g.skiveskårne kartofler
 
 Sauce:
1 spsk.olie
2 spsk.hvedemel
1 spsk.sukker
1-2 dl.mælk (alt afhængigt af hvor suacen ønskes)
 


Opskrift:

Kom lidt olie i en dyb pande og svits timian, salt peber og hvidløg kort. Kom herefter kødet i og svits indtil gyldent.
Tilsæt spinat (hvis frossen kommer der blot mere væde til) og rør det godt sammen. Tilsæt til slut de flåede tomater og lad simrer ca. 15min. Smag herefter til med salt og peber.

Saucen:
varm olien i en mindre gryde og kom herefter sukker og mel i. Pisk let med et piskeris og tilsæt lidt efter lidt mælken. En god idé er at varme mælken, så undgås klumper lettere.

Hæld de skiveskårne kartofler ud i et ovnfastfad og bland dem let med kødblandingen. Til slut hældes saucen udover og retten bages i ca. 15min ved 190C.

Tips:

Til denne ret passer en god rødvin eller portvin. Kan suppleres med en kold let salat, samt revet ost som topping. Er endvidere fin som madpakke.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4107 gange,
og udskrevet 68 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu