Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















LA-Burger

LA-Burger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Sue

Indsendt :





Ingredienser:
 Bøffen:
500 g.hakket svinekød 9-15 %
1 æg str. s/m
2 spsk.rasp
1 lille finthakket løg
1 tsk.fennikelfrø
 salt
 peber
 olie til stegning
 
 Dressing:
1 rødløg
2 peberfrugter
2 dl.græsk yoghurt 0.2% eller 10%
 revet citronskal fra ½ citron
1 spsk.citronsaft
0.25 dl.hakket basilikum
 salt
 peber
 
4 store søde kartofler
4 store burgerboller
 salat
 


Opskrift:

Tilberedningstid: Ca. 40 minutter

Rør en fars sammen af æg, rasp, løg, fennikelfrø, salt og peber og form farsen til fire store flade burgere.

Skær kartoflerne i stave og vend dem i en anelse olie. Bred kartoflerne ud på en bageplade og bag dem ca. 20-25 min. ved 225°C til de er møre.

Skær peberfrugten i mindre stykker og bag den sammen med kartoflerne til den er mør.

Rør yoghurt, citronskal, citronsaft, rødløg i tynde skiver og basilikum sammen og smag dressingen til med salt og peber.

Steg bøfferne 3-4 min. på hver side ved middel varme til de er gennemstegte.

Lun og flæk bollerne og lav en burger med salat, bøf, bagt peberfrugt og dressing. Server kartoflerne til sammen med resten af dressingen.

Bemærk; fedtenergiprocenten kommer over 30% hvis der benyttes græsk yoghurt på 10%


Tips:

Tip: man kan også anvende bagekartofler/ alm kartofler Det er ligegyldigt hvilke peberfrugter man vælger, tag dem du bedst kan lide, evt i 2 forskellige farver, det ser flot ud!




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 6670 gange,
og udskrevet 28 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu