Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Helstegt oksespidsbryst

Helstegt oksespidsbryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksespidsbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 stykke oksespidsbryst på godt 2 kg
 salt
 peber
 smørklatter
3-4 fintsnittede gulerødder
3-4 skivede porrer
2 løg delt i kvarter
4-5 snittede blegselleristilke
1 bdt.persille
2 laurbærblade
2-3 timiankviste
 vand eller bouillon
 
 Tilbehør:
 kogte kartofler
 


Opskrift:

Kom alle grønsagerne i en lille bradepande eller et ovnfast fad. Drys salt og peber imellem og tilsæt grofthakket persille, laurbærblade og timiankviste. Gnid oksekødet med salt og peber. Kom smørklatter på og læg det på grønsagerne. Hæld vand eller bouillon ved, så grønsagerne lige er dækket. Sæt fadet i ovnen ved 150-160ºC i 2-3 timer, eller til kødet er mørt og gennemstegt. Se efter, at grønsagerne ikke steger sig tørre - de skal hele tiden være under væde.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 22902 gange,
og udskrevet 267 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu