Små kyllinger i estragon

Små kyllinger i estragon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lille poussin pr. person
 frisk estragon
50 g.smør
 salt
 peber
 smør og olie til bruning
2 dl.hvidvin
2.5 dl.piskefløde
 evt.jævning
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 små kogte aspargeskartofler vendt i persille agurkesalat
 
Opskrift:
Kom lidt frisk estragon i hver kylling. Kom også en lille klat smør i. Gnid kyllingerne med salt og peber og brun dem på alle sider i smør og olie i en stegegryde.

Dæmp varmen og hæld halvdelen af vinen ved. Lad kyllingerne snurre under låg i 35-40 min. - husk at fjerkræ skal være gennemstegt.

Tag dem op af gryden og kom resten af vinen i sammen med fløden. Kog det godt igennem og jævn evt. saucen.
Kom finthakket estragon i og smag saucen til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 5869 gange,
og udskrevet 94 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu