Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Små kyllinger i estragon

Små kyllinger i estragon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Poussin - Poussiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 lille poussin pr. person
 frisk estragon
50 g.smør
 salt
 peber
 smør og olie til bruning
2 dl.hvidvin
2.5 dl.piskefløde
 evt.jævning
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 små kogte aspargeskartofler vendt i persille agurkesalat
 


Opskrift:

Kom lidt frisk estragon i hver kylling. Kom også en lille klat smør i. Gnid kyllingerne med salt og peber og brun dem på alle sider i smør og olie i en stegegryde. Dæmp varmen og hæld halvdelen af vinen ved. Lad kyllingerne snurre under låg i 35-40 min. - husk at fjerkræ skal være gennemstegt. Tag dem op af gryden og kom resten af vinen i sammen med fløden. Kog det godt igennem og jævn evt. saucen. Kom finthakket estragon i og smag saucen til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3232 gange,
og udskrevet 48 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu