Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Små kyllinger i estragon

Små kyllinger i estragon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 lille poussin pr. person
 frisk estragon
50 g.smør
 salt
 peber
 smør og olie til bruning
2 dl.hvidvin
2.5 dl.piskefløde
 evt.jævning
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 små kogte aspargeskartofler vendt i persille agurkesalat
 
Opskrift:
Kom lidt frisk estragon i hver kylling. Kom også en lille klat smør i. Gnid kyllingerne med salt og peber og brun dem på alle sider i smør og olie i en stegegryde. Dæmp varmen og hæld halvdelen af vinen ved. Lad kyllingerne snurre under låg i 35-40 min. - husk at fjerkræ skal være gennemstegt. Tag dem op af gryden og kom resten af vinen i sammen med fløden. Kog det godt igennem og jævn evt. saucen. Kom finthakket estragon i og smag saucen til med salt og peber.

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3808 gange,
og udskrevet 64 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu