løget blændes eller hakkes fint og blandes med kød æg bagepulver salt og pebber, terningen opløses i det varme vand der afkøles og hældes i farsblandingen, det hele røres længe og grundig helst med mixer eller røremaskine, til sidst hældes melet i og der røres igen til man får en fast fars, der kan justeres med mel og vand hvis farsen ikke har den ønskede konsistens, bagepulveret giver en dejlig fast og svampet frikadelle, farsen formes med en ske og lægges på en meget varm pande med en blanding af olie og magarine
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(20 stemmer)
Opskriften er vist 16898 gange, og udskrevet 195 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider