oliven- eller vindruekerneolie0.5 dl. oliven- eller vindruekerneolie
500
g.
sølvbede, kinakål eller spinat500 g. sølvbede, kinakål eller spinat
4-5
godt modne tomater4-5 godt modne tomater
1.5
dl.
bouillon (terning)1.5 dl. bouillon (terning)
1
dl.
rødvin1 dl. rødvin
0.5
dl.
hakket persille og purløg0.5 dl. hakket persille og purløg
salt salt
peber peber
Tilbehør: Tilbehør:
kartofler eller pasta kartofler eller pasta
Opskrift:
Skær kalkunkødet i lillefingertykke strimler.
Svits det sammen med løg, rosmarinkviste og pillede, delte hvidløgsfed i olien i en dyb pande.
Tag panden fra varmen.
Skær sølvbede, befriet for strenge, kinakål eller spinat i smalle strimler.
Kom det i panden sammen med tomater og svits kort, inden bouillon og vin kommes i.
Giv det et kort opkog og tilsæt krydderurter.
Smag til med salt og peber.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 1926 gange, og udskrevet 55 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider