Marineret svinekød med abrikoser

Marineret svinekød med abrikoser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.magert svinekød
100 g.tørrede abrikoser
50 g.rosiner
2-3 dl.rødvin
0.5 dl.rødvinseddike
 et par stilke frisk timian
1 laurbærblad
1 dl.olie
2 dl.bouillon
 salt
 peber
3-4 blegselleristilke
1 rød peberfrugt
 
 Tilbehør:
 løse ris
 
Opskrift:
Skær svinekødet i mundrette stykker og kom det i et halvdybt fad sammen med abrikoser og rosiner. Hæld rødvin og vineddike på og tilsæt timian og laurbærblad. Lad det trække hermed mindst 1 time.

Lad olien blive varm i en gryde og svits kødet heri. Tilsæt frugten og hæld rødvin og bouillon i. Krydr med salt og peber. Lad det snurre under låg i 40 min.

Snit blegselleri og peberfrugt fint og kom det i retten de sidste minutter af kogetiden.

Løse ris kan serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 2426 gange,
og udskrevet 90 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu