et par stilke frisk timian et par stilke frisk timian
1
laurbærblad1 laurbærblad
1
dl.
olie1 dl. olie
2
dl.
bouillon2 dl. bouillon
salt salt
peber peber
3-4
blegselleristilke3-4 blegselleristilke
1
rød peberfrugt1 rød peberfrugt
Tilbehør: Tilbehør:
løse ris løse ris
Opskrift:
Skær svinekødet i mundrette stykker og kom det i et halvdybt fad sammen med abrikoser og rosiner.
Hæld rødvin og vineddike på og tilsæt timian og laurbærblad.
Lad det trække hermed mindst 1 time.
Lad olien blive varm i en gryde og svits kødet heri.
Tilsæt frugten og hæld rødvin og bouillon i.
Krydr med salt og peber.
Lad det snurre under låg i 40 min.
Snit blegselleri og peberfrugt fint og kom det i retten de sidste minutter af kogetiden. Løse ris kan serveres til.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 1938 gange, og udskrevet 70 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider