Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marineret svinekød med abrikoser

Marineret svinekød med abrikoser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.magert svinekød
100 g.tørrede abrikoser
50 g.rosiner
2-3 dl.rødvin
0.5 dl.rødvinseddike
 et par stilke frisk timian
1 laurbærblad
1 dl.olie
2 dl.bouillon
 salt
 peber
3-4 blegselleristilke
1 rød peberfrugt
 
 Tilbehør:
 løse ris
 


Opskrift:

Skær svinekødet i mundrette stykker og kom det i et halvdybt fad sammen med abrikoser og rosiner. Hæld rødvin og vineddike på og tilsæt timian og laurbærblad. Lad det trække hermed mindst 1 time. Lad olien blive varm i en gryde og svits kødet heri. Tilsæt frugten og hæld rødvin og bouillon i. Krydr med salt og peber. Lad det snurre under låg i 40 min. Snit blegselleri og peberfrugt fint og kom det i retten de sidste minutter af kogetiden. Løse ris kan serveres til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1631 gange,
og udskrevet 30 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu