Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Smørstegt hel rødtunge med sauteret spinat og champignon

Smørstegt hel rødtunge med sauteret spinat og champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Smørstegt hel rødtunge med sauteret spinat og champignon, billede 4 Smørstegt hel rødtunge med sauteret spinat og champignon, billede 1 Smørstegt hel rødtunge med sauteret spinat og champignon, billede 2 Smørstegt hel rødtunge med sauteret spinat og champignon, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 hele rødtunger a. ca 400 gram
 salt
 peber
 hvedemel
 
50 g.smør
 
 Sauteret spinat:
800 g.spinat
50 g.smør
 salt
 peber
 
200 g.champignon
25 g.smør
 salt
 peber
 


Opskrift:

De små ben langs finnerne kan klippes/skæres af, og fisken ridses 2/3 ned langs rygbenet. Vendes i mel og steges ved svag varme i afbruset smør 5-6 minutter på hver side.


Sauteret spinat:
Skær de groveste ribber af spinatbladene og skyl dem grundigt i flere hold koldt vand. Kom spinatbladene i en gryde med det vand, der hænger ved. Damp dem ved kraftig varme og under omrøring ca. 2 min. eller til de er "faldet sammen". Hæld spinaten i en sigte og pres den fri for væde.

Smelt smørret og sauter den knugede spinat heri.


Champignonerne renses og halveres/kvartes alt efter størrelse. Ristet på pande i smør


Servers med små kogte kartofler og brunet smør.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 16494 gange,
og udskrevet 143 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu