Smørstegt hel rødtunge med sauteret spinat og champignon

Smørstegt hel rødtunge med sauteret spinat og champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red:

Smørstegt hel rødtunge med sauteret spinat og champignon, billede 4 Smørstegt hel rødtunge med sauteret spinat og champignon, billede 1 Smørstegt hel rødtunge med sauteret spinat og champignon, billede 2 Smørstegt hel rødtunge med sauteret spinat og champignon, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 hele rødtunger a. ca 400 gram
 salt
 peber
 hvedemel
 
50 g.smør
 
 Sauteret spinat:
800 g.spinat
50 g.smør
 salt
 peber
 
200 g.champignon
25 g.smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
De små ben langs finnerne kan klippes/skæres af, og fisken ridses 2/3 ned langs rygbenet. Vendes i mel og steges ved svag varme i afbruset smør 5-6 minutter på hver side.


Sauteret spinat:
Skær de groveste ribber af spinatbladene og skyl dem grundigt i flere hold koldt vand. Kom spinatbladene i en gryde med det vand, der hænger ved. Damp dem ved kraftig varme og under omrøring ca. 2 min. eller til de er "faldet sammen". Hæld spinaten i en sigte og pres den fri for væde.

Smelt smørret og sauter den knugede spinat heri.


Champignonerne renses og halveres/kvartes alt efter størrelse. Ristet på pande i smør


Servers med små kogte kartofler og brunet smør.


karakterer:
Opskriften er vist 34345 gange,
og udskrevet 257 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu