Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldt nakkekam

Fyldt nakkekam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1.5 kg.nakkekam uden svær
200 g.kogt, røget skinke
6 skiver mellemlagret ost, fx. danbo
4-5 friske salvieblade
4 spsk.kone. tomatpure
2-3 fedhvidløg (kan udelades)
 salt
 peber
3-4 spsk.smør
2-3 spsk.olie
2 dl.rødvin
1.5 dl.piskefløde jævning
 
 Tilbehør:
 råstegte kartofler
 salat
 


Opskrift:

Lavet hulrum i svinekammen ved at stikke en bredbladet, spids kniv midt ind i fileten og skære ud til hver side. Kom skiftevis skinke, ost, salvieblade, tomatpure og evt. knuste hvidløgsfed i hulrummet. Luk for åbningen med kød nåle og gnid svinekammen med salt og peber. Brun den på alle sider i smør og olie i en stegegryde. Dæmp varmen og hæld halvdelen af rødvinen ved. Lad svinekammen stege under låg 1 1/2 time i alt, vend den, når halvdelen af stegetiden er gået. Tag svinekammen op af gryden og hæld resten af rødvinen i sammen med fløden. Bring det i kog og jævn til sauce. Smag saucen til.

Serveres med råstegte kartofler og en salat.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4660 gange,
og udskrevet 61 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu