Fyldt nakkekam

Fyldt nakkekam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1.5 kg.nakkekam uden svær
200 g.kogt, røget skinke
6 skiver mellemlagret ost, fx. danbo
4-5 bladeSalvie, frisk
4 spsk.kone. tomatpure
2-3 fedhvidløg (kan udelades)
 salt
 peber
3-4 spsk.smør
2-3 spsk.olie
2 dl.rødvin
1.5 dl.piskefløde jævning
 
 Tilbehør:
 råstegte kartofler
 salat
 
Opskrift:
Lavet hulrum i svinekammen ved at stikke en bredbladet, spids kniv midt ind i fileten og skære ud til hver side.

Kom skiftevis skinke, ost, salvieblade, tomatpure og evt. knuste hvidløgsfed i hulrummet. Luk for åbningen med kød nåle og gnid svinekammen med salt og peber.

Brun den på alle sider i smør og olie i en stegegryde. Dæmp varmen og hæld halvdelen af rødvinen ved. Lad svinekammen stege under låg 1 1/2 time i alt, vend den, når halvdelen af stegetiden er gået.

Tag svinekammen op af gryden og hæld resten af rødvinen i sammen med fløden. Bring det i kog og jævn til sauce. Smag saucen til.

Serveres med råstegte kartofler og en salat.





karakterer:
Opskriften er vist 6679 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu