Fyldt nakkekam
Indsendt : Red : |
|
|
Lavet hulrum i svinekammen ved at stikke en bredbladet, spids kniv midt ind i fileten og skære ud til hver side.
Kom skiftevis skinke, ost, salvieblade, tomatpure og evt. knuste hvidløgsfed i hulrummet. Luk for åbningen med kød nåle og gnid svinekammen med salt og peber. Brun den på alle sider i smør og olie i en stegegryde. Dæmp varmen og hæld halvdelen af rødvinen ved. Lad svinekammen stege under låg 1 1/2 time i alt, vend den, når halvdelen af stegetiden er gået. Tag svinekammen op af gryden og hæld resten af rødvinen i sammen med fløden. Bring det i kog og jævn til sauce. Smag saucen til. Serveres med råstegte kartofler og en salat. |
|
Opskriften er vist 6679 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne