Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalveskank med grønsager

Kalveskank med grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveskank

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4-6 skiver kalveskank (2 cm tykke)
 hvedemel
 salt
 peber
3 spsk.smør
2 spsk.olie
2 fedhvidløg
1 tsk.tørret estragon
2 laurbærblade
4-5 skivede gulerødder
4-5 snittede blegselleristilke
6 dl.kalvebouillon (evt. fra terning)
250 g.skalotteløg
 lidtsmør
 friske estragonblade
 
 Tilbehør:
 løse ris og/eller brød
 


Opskrift:

Snit kalveskiverne i kanten, så danner de ikke skål under stegningen. Vend dem i salt og peberblandet hvedemel. Brun skiverne på begge sider i smør og olie i en gryde. Brun de hele hvidløgsfed med. Kom estragon og laurbærblade i sammen med snittede gulerødder og blegselleri. Rør om og hæld bouillonen ved. Lad retten snurre under låg i 1 1/2-2 timer, eller til alt er mørt. Pil imens skalotteløgene og brun dem i smør i en lille gryde. Kom dem i retten de sidste 5 minutter af kogetiden. Anret i et halvdybt fad og læg frisk estragon ved. Løse ris eller blot brød kan serveres til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2338 gange,
og udskrevet 29 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu