cremefraiche eller flødeskum evt. cremefraiche eller flødeskum
Opskrift:
Findel fedtstoffet i melet og bland sukkeret i.
Tilsæt fløden og saml dejen.
Lad den hvile en halv time.
Rul den ud til en rund plade og beklæd en smurt tærteform hermed.
Hak valnøddekernerne groft.
Pisk æggeblommer og sukker sammen og rør valnødder og appelsinsaft i.
Hæld det på tærtebunden og bag tærten ved 200ºC i 15-20 min.
Del imens druerne i halve og fjern kernerne.
Læg dem på tærtebunden.
Hæld honning på lige inden serveringen.
Kan spises med cremefraiche eller flødeskum, men er også dejlig helt uden.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8400 gange, og udskrevet 79 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider