Vindruetærte næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 spsk. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
75 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
3 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
4 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 spsk. Appelsinsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Vindruer, grønne
100 gram Vindruer, blå
2 spsk. Honning, flydende 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
   
Energi:
KJ total 13852 (3298 kcal)
KJ pr. Pers. 3463 (824 kcal)
Vægt ialt 893 gram
Vægt pr. Pers. 223 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1551 KJ (369 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 22.1 gram
Kulhydrat 39.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)