Flys fiskefad

Flys fiskefad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej det tror jeg ikke

Indsendt af : Ziggy

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
2 stk.torsk filet (eller lignende)
2 mellemstore løg
1 porre
2 syrlige æbler
2 fedhvidløg
0.5 dl.hakket persille
1 bakkebacontern
1 lille tsk. salt
 lidtpeber
 evt.citron
 
Opskrift:
Bacon svitses på panden. Dryppes af på et stykke køkkenrulle.
Porre, æbler, løg og hvidlæg hakkes og svitses på panden med 1 skefuld olie 1-2 min.
Persille blandes i sammen med bacontern.
De fleste grønsager lægges i et ildfast fad, fisken lægges derpå og lidt grønsager hældes over.
Sættes i en forvarmet ovn 200 i ca ½ time.

Tips:

Serveres med kogte ris og groft brød. Ønskes ekstra væde kan retten spædes med 1-2 dl. tør hvidvin.


karakterer:
Opskriften er vist 6383 gange,
og udskrevet 149 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu