Bacon svitses på panden. Dryppes af på et stykke køkkenrulle.
Porre, æbler, løg og hvidlæg hakkes og svitses på panden med 1 skefuld olie 1-2 min.
Persille blandes i sammen med bacontern.
De fleste grønsager lægges i et ildfast fad, fisken lægges derpå og lidt grønsager hældes over.
Sættes i en forvarmet ovn 200 i ca ½ time.
Tips:
Serveres med kogte ris og groft brød.
Ønskes ekstra væde kan retten spædes med 1-2 dl. tør hvidvin.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6075 gange, og udskrevet 141 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider