Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fly`s fiskefad

Fly`s fiskefad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej det tror jeg ikke

Indsendt af : Ziggy

Indsendt :





Ingredienser:
2 stk.torsk filet (eller lignende)
2 mellemstore løg
1 porre
2 syrlige æbler
2 fedhvidløg
0.5 dl.hakket persille
1 bakkebacontern
1 lille tsk. salt
 lidtpeber
 evt.citron
 


Opskrift:

Bacon svitses på panden. Dryppes af på et stykke køkkenrulle.
Porre, æbler, løg og hvidlæg hakkes og svitses på panden med 1 skefuld olie 1-2 min.
Persille blandes i sammen med bacontern.
De fleste grønsager lægges i et ildfast fad, fisken lægges derpå og lidt grønsager hældes over.
Sættes i en forvarmet ovn 200 i ca ½ time.

Tips:

Serveres med kogte ris og groft brød. Ønskes ekstra væde kan retten spædes med 1-2 dl. tør hvidvin.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5499 gange,
og udskrevet 113 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu