Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Farseret kalvekød

Farseret kalvekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvespidsbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2000 g.kalvespidsbryst
 Smørklatter
 Lidtbouillon
 
 Fyld:
300 g.hakket kalvekød
1 bdt.persille
1 æg
1 dl.fløde eller lys bouillon
3 spsk.Rasp
125 g.champignon
1 grofthakket løg
3 tsk.karry
3 spsk.Smør
 Salt
 Peber
 
 Tilbehør:
 Kogte bønner
 Kartofler
 


Opskrift:

Få slagteren til at tage benet ud af bryststykket. Skær en dyb lomme ind i kødet med en lang spids kniv. Sørg for at lommen bliver ret bred, så der kan være rigeligt fyld i. Rør det hakkede kød sammen med hakket persille, æg, fløde og rasp og bland de hele svampe i. Svits løg og karry i smørret. Lad det svale lidt, inden det blandes i farsen. Krydr med salt og peber. Kom fyldet i kalvebrystet og luk med kødnåle. Læg det fyldte bryst i et smurt ovnfast fad eller en lille bradepande. Kom smørklatter over og drys med salt og peber. Hæld lidt bouillon i fadet og sæt det i ovnen ved 175 grader C i 1 time. Dæmp varmen til 160 grader C og steg endnu 1 time. Hæld skyen fra fadet og jævn den til sovs.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2074 gange,
og udskrevet 27 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu