Culotte med krydret sovs
Indsendt : Red : |
|
|
Gnid culottestegen med salt, peber og timian.
Brun den først i ovnen ved 250ºC i et kvarter.
Dæmp varmen til 160ºC og steg den færdig, ca. 50 min. endnu. Lad den hvile 10 min., efter den er taget ud af ovnen. Sauce: Svits hakket løg og hvidløg let i smørret. Kom vin og vermouth i og lad det koge ind for god varme. Hæld bouillonen i sammen med piskefløden. Lad det koge nogle minutter ved kraftig varme. Smag til med sennep, salt og peber. Bland klippet. purløg i og server saucen til stegen. |
|
|
Opskriften er vist 10495 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne