Culotte med krydret sovs

Culotte med krydret sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 culottesteg (ca. 1200 g.)
 salt
 peber
 timian
 
 Krydret sauce:
1 løg
1 fedhvidløg
1 spsk.smør
1 dl.hvidvin
0.5 dl.vermouth
1 dl.lys bouillon
2.5 dl.piskefløde dijonsennep
 salt
 peber
 purløg
 
 Tilbehør:
 små smørvendte kartofler
 dampet spinat blandet med miniløg og majs
 
Opskrift:
Gnid culottestegen med salt, peber og timian. Brun den først i ovnen ved 250ºC i et kvarter.

Dæmp varmen til 160ºC og steg den færdig, ca. 50 min. endnu. Lad den hvile 10 min., efter den er taget ud af ovnen.

Sauce:
Svits hakket løg og hvidløg let i smørret. Kom vin og vermouth i og lad det koge ind for god varme. Hæld bouillonen i sammen med piskefløden. Lad det koge nogle minutter ved kraftig varme. Smag til med sennep, salt og peber. Bland klippet. purløg i og server saucen til stegen.





karakterer:
Opskriften er vist 10066 gange,
og udskrevet 99 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu