små rødtunger eller 2 store4 små rødtunger eller 2 store
Salt Salt
Peber Peber
1
citron1 citron
50
g.
smør50 g. smør
Grønsager: Grønsager:
250
g.
broccoli250 g. broccoli
4-5
bladselleristilke4-5 bladselleristilke
3-4
små gulerødder3-4 små gulerødder
4
porre4 porre
5
dl.
grønsagsbouillon5 dl. grønsagsbouillon
Opskrift:
Gnid de rensede fisk med salt og peber og dryp dem med citronsaft.
Snit de rensede grønsager fint og kom dem i et ovnfast fad.
Hæld grønsagsbouillon på, så grønsagerne er dækkede.
Læg alufolie over og sæt fadet i ovnen ved 225 grader C i et kvarter.
Tag folien af og læg fisken på grønsagerne.
Kom smørklatter på.
Lad retten komme i ovnen endnu 15-20 minutter.
Dæmp evt. varmen mod slutningen af ovntiden.
Serveres med små kartofler og/eller brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(4 stemmer)
Opskriften er vist 22503 gange, og udskrevet 310 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider