Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rødtunge i fad

Rødtunge i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 små rødtunger eller 2 store
 Salt
 Peber
1 citron
50 g.smør
 
 Grønsager:
250 g.broccoli
4-5 bladselleristilke
3-4 små gulerødder
4 porre
5 dl.grønsagsbouillon
 


Opskrift:

Gnid de rensede fisk med salt og peber og dryp dem med citronsaft. Snit de rensede grønsager fint og kom dem i et ovnfast fad. Hæld grønsagsbouillon på, så grønsagerne er dækkede. Læg alufolie over og sæt fadet i ovnen ved 225 grader C i et kvarter.

Tag folien af og læg fisken på grønsagerne. Kom smørklatter på. Lad retten komme i ovnen endnu 15-20 minutter. Dæmp evt. varmen mod slutningen af ovntiden.

Serveres med små kartofler og/eller brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 16443 gange,
og udskrevet 227 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu