Rødtunge i fad

Rødtunge i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 små rødtunger eller 2 store
 Salt
 Peber
1 citron
50 g.smør
 
 Grønsager:
250 g.broccoli
4-5 bladselleristilke
3-4 små gulerødder
4 porre
5 dl.Grøntsagsbouillon
 
Opskrift:
Gnid de rensede fisk med salt og peber og dryp dem med citronsaft. Snit de rensede grønsager fint og kom dem i et ovnfast fad. Hæld grønsagsbouillon på, så grønsagerne er dækkede. Læg alufolie over og sæt fadet i ovnen ved 225 grader C i et kvarter.

Tag folien af og læg fisken på grønsagerne. Kom smørklatter på. Lad retten komme i ovnen endnu 15-20 minutter. Dæmp evt. varmen mod slutningen af ovntiden.

Serveres med små kartofler og/eller brød.





karakterer:
Opskriften er vist 32173 gange,
og udskrevet 414 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu