Kalkun med spinat

Kalkun med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kalkunschnitzel
500 g.spinat, frisk
50 g.smør
1.5 dl.fløde
 Salt
 Peber
1 rød peberfrugt
1 bdt.Persille
 
Opskrift:
Skær kalkunkødet i smalle strimler. Nip spinaten fri for grove stilke og skyl den herefter i flere hold koldt vand. Smelt halvdelen af smørret i en gryde. Kom spinaten heri og damp den få minutter. Kom fløden i og kog sammen ganske kort. Smag til med salt og peber. Hold det varmt.

Brun resten af fedtstoffet på en pande. Rist kalkunstrimlerne heri, de skal kun have få minutters stegning. Kom peberfrugtstrimler på og lad dem riste med ganske kort. Krydr med salt og peber.

Anret spinaten i et halvdybt fad og fordel kalkunstykkerne og peberfrugtstrimlerne herpå. Drys med hakket persille g server. Butterdejssnitter kan serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 3076 gange,
og udskrevet 55 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu