Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkun med spinat

Kalkun med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.kalkunschnitzel
500 g.spinat, frisk
50 g.smør
1.5 dl.fløde
 Salt
 Peber
1 rød peberfrugt
1 bdt.Persille
 


Opskrift:

Skær kalkunkødet i smalle strimler. Nip spinaten fri for grove stængler og skyl den herefter i flere hold koldt vand. Smelt halvdelen af smørret i en gryde. Kom spinaten heri og damp den få minutter. Kom fløden i og kog sammen ganske kort. Smag til med salt og peber. Hold det varmt.

Brun resten af fedtstoffet på en pande. Rist kalkunstrimlerne heri, de skal kun have få minutters stegning. Kom peberfrugtstrimler på og lad dem riste med ganske kort. Krydr med salt og peber.

Anret spinaten i et halvdybt fad og fordel kalkunstykkerne og peberfrugtstrimlerne herpå. Drys med hakket persille g server. Butterdejssnitter kan serveres til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1585 gange,
og udskrevet 23 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu