Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvidvinsdampet laks og grønt

Hvidvinsdampet laks og grønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ved ikke

Indsendt af : amatøren

Indsendt :





Ingredienser:
4 laksebøffer
4 gulerødder
1 bdt.forårsløg
1-2 fedhvidløg
 persille
 Frisk chili kan hakes fint og tilføjes
2 dl.hvidvin
 
 salt
 peber
 


Opskrift:

snit gulerødderne fint i tern
snit forårsløgne fint i skiver, det samme gælder hvidløgene.

de fire lakse skylles og tjekkes for at der ikke er skæl hvis der er skrabed de af med kniv og skylles igen.
de lægges i et ovnfast fad. grøntsagerne drysses over

og hvidvinen hældes i. fadet dækkes med folie der foldes ned omkring. der prikkes 3-4 gange med en gafel i folien.

det hele sættes i en 200 gr forvarmet ovn på varmluft i ca 20 min. tag derefter fadet ud og lad det stå med folie og et viskestykke i 5 min før der åbens op og der kan spises.



Tips:

Denne ret kan også laves på grill der vil du så lave laksen i induvidielle små foliepakker med doppelt folie og de skal have lidt kortere tid.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 10678 gange,
og udskrevet 147 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu