Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fadkoteletter med Chili og rosmarin

Fadkoteletter med Chili og rosmarin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ??

Indsendt af : Amatør gastronomen

Indsendt :





Ingredienser:
4 fadkoteletter
1-2 porrer
1 rødløg
2-3 fedhvidløg(gerne mere efter smag)
0.5-1 rød chili(gerne mere efter smag)rosmarin
 salt
 peber
5 dl.fløde( det skal kunne dække koteletterne i fadet)
 


Opskrift:

tænd ovenen på 200 gr.
Snit porrer rødløg hvidløg og chili fint.
varm en pande godt op med en lille smule olie og put en lille klat smør i for smagen skyld. kryder koteletterne med salt peber og rosmarin og brun dem af på panden. Læg dem i fadet og svits grøntsagerne af på panden i smøret og olien fra før. kryder med salt og peber (evt mere rosmarin).
Når de er brunet en anelse af hældes føden på panden og der røres forsigtigt rundt 1 minuts tid fløden hældes over koteletterne og de sættes i ovenen i ca 35 min.

serveres evt med kogte eller ovnbagte kartofler og grønt.

Tips:

Der vil også kunne bruges timian i stedet for rosmarin...=)







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7018 gange,
og udskrevet 132 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2016-07-28 19:42:58
LÆKKERT Dobbelt op på hvidløg og tre gange op på chili hvis man bruger de tamme fra supermarket. Hvis det er andre så pas på 😀