Fadkoteletter med Chili og rosmarin

Fadkoteletter med Chili og rosmarin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ??

Indsendt af : Amatør gastronomen

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
4 fadkoteletter
1-2 porrer
1 rødløg
2-3 fedhvidløg(gerne mere efter smag)
0.5-1 rød chili(gerne mere efter smag)rosmarin
 salt
 peber
5 dl.fløde
 
Opskrift:
tænd ovenen på 200 gr.
Snit porrer rødløg hvidløg og chili fint.
varm en pande godt op med en lille smule olie og put en lille klat smør i for smagen skyld. kryder koteletterne med salt peber og rosmarin og brun dem af på panden. Læg dem i fadet og svits grøntsagerne af på panden i smøret og olien fra før. kryder med salt og peber (evt mere rosmarin).
Når de er brunet en anelse af hældes føden på panden og der røres forsigtigt rundt 1 minuts tid fløden hældes over koteletterne ( det skal kunne dække koteletterne i fadet) og de sættes i ovenen i ca 35 min.

serveres evt med kogte eller ovnbagte kartofler og grønt.

Tips:

Der vil også kunne bruges timian i stedet for rosmarin...=)


karakterer:
Opskriften er vist 8336 gange,
og udskrevet 175 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2016-07-28 19:42:58
LÆKKERT Dobbelt op på hvidløg og tre gange op på chili hvis man bruger de tamme fra supermarket. Hvis det er andre så pas på 😀