Mazarinbunde:
Riv marcipanen groft og rør den med sukker. Tilsæt derefter blødt smør og rør det hele til en ensartet masse. Tilsæt mel og derefter æg et af gangen.
Dejen fordeles i 2 springforme ca. 24 cm. i diameter og bages ved 180 grader C i ca 20 minutter.
Bundene køles af til næste dag.
Fyld:
Marcipanen skæres i fine tern som vendes med knuste makroner.
Nougat og palmin smeltes sammen og vendes i marcipan og makroner.
Fyldes lægges på den ene bund som stadig ligger i springformen.
Den anden bund lægges over og trykkes forsigtigt ned.
Top:
Nougat og palmin smeltes og fordeles på toppen af kagen.
Kagen sættes på køl, gerne til næste dag.
Servers med vanilleis og eller flødeskum.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 22202 gange, og udskrevet 170 gange.
Energi:
KJ total 37475 (8922 kcal)
KJ pr. Pers. 3122 (743 kcal)
Vægt ialt 1840 gram
Vægt pr. Pers. 153 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 2036 KJ (484 kcal) Protein 5.9 gram Fedt 33.1 gram Kulhydrat 42.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider